Vývoj spotrebiteľských cien a životných nákladov v júni 1996 v SR
Indexy spotrebiteľských cien a životných nákladov podľa sociálnych skupín za Slovenskú republiku. Vývoj indexov spotrebiteľských cien v SR v jednotlivých mesiacoch roku 1995 a 1996. Priemerné spotrebiteľské ceny od januára do mája 1996.