Ako sa vyrába úspech na trhu? - Tuma, Miroslav
Predpoklady pre vytvorenie konkurenčne zdatného podniku. Udržanie si konkurencieschopnosti na trhu. Vzťah firmy ku spotrebiteľom. Analýza spokojnosti zákazníkov. Udržanie si zákazníka. Reklama pre starších zákazníkov. Orientácia na zákazníka.