Databázový marketing - další stupeň komunikácie
Vytváranie kontaktu medzi firmou a zákazníkom prostredníctvom databázového marketingu, tzv. relačného marketingu. Možnosti využitia relačného marketingu. Postup pri tvorbe relačnej databázy. Hardware a software relačného marketingu.