Marketing a reklama pro děti
Marketing, distribúcia a výstava hračiek. Firmy podieľajúce sa na výrobe hračiek. Cieľové skupiny zákazníkov. Vonkajšia reklama pre deti. Periodiká pre deti a mládež. Detské výstavy. Design hračiek a reklama.