Marketingová a inovační strategie firmy - Obermannová, E.
Pokračovanie z č. 9/95. Inovačná podniková stratégia ako súčasť celkovej stratégie a strategického plánovania. Vrcholové marketingové plánovanie a jeho vzťah k inovačnému procesu. Strategické marketingové modely a strategické inovácie.