Marketingová strategie obchodních firem - Krásný, Tomáš
Teória marketingu obchodných firiem. Všeobecný marketingový mix - štyri P - product, price, promotion, place (výrobok, cena, podpora predaja, lokalizácia predajne). 3 aspekty vlastného produktu obchodného marketingu - vlastná predajňa, sortiment, sortiment vlastných obchodných značiek (private labels, trade brands). Marketingový mix obchodných firiem v ČR. Marketingové minimum obchodnej firmy - hlavné body dôležité pre úspešnosť firmy.