Marketingový mix ve službách. 2 - Janečková, Lidmila
Organizácie pôsobiace na trhu služieb a ich prístup k produktu služieb. Definícia produktu služba. Formy služby. Úroveň služby. Celková kvalita poskytovaných služieb.