Možnosti počítačovej integrácie obchodných činností - Mariaš, Miroslav
Prepojenie informácií o obchodných činnostiach s informáciami z priestoru vzniku produktu i priestoru spotreby produktu. CAB-počítačová podpora obchodu, CIB-počítačom integrovaný obchod. Predvídanie správania sa zákazníka. Matematická analýza obchodných činností. Pôsobnosť manažérskeho a marketingového informačného systému (MIS, MAIS).