Převratná změna v marketingové strategii podniků - Malý, Milan
Nová marketingová stratégia úplne popiera dosiaľ presadzovanú myšlienku, že znalosť požiadaviek zákazníka je alfou a omegou úspechu na trhu. Nástup nových výrobkov na trh. Príklady z praxe. Podstata novej stratégie - vidieť budúcnosť skôr ako konkurencia. Spôsoby ako objaviť či predvídať nové výrobky. Predpoveď možného vývoja odvetví a zaujatie vedúceho postavenia firmy. Rozdelenie podnikov z hľadiska závislosti na podieli uplatňovania nových strategických trendov.