Převratné změny v marketingové strategii podniku Organizační zajištění - Malý, Milan
Podstata novej marketingovej stratégie. Nové organizačné usporiadanie. Nové útvary v podniku. Schéma organizačnej štruktúry inovačných aktivít firmy.. Schéma oddelenia inovačných a operatívnych aktivít.