Spoločné a rozdielne črty obchodu a marketingu - Vávra, Viktor
Marketing a jeho história. Obchod a jeho história. Obchod a marketing. Centralizovaná a decentralizovaná výmena. Samozásobovanie. Uplatňovanie marketingu. Marketingová koncepcia.