Veľtrhy a výstavy v júni 1996
Základné údaje (dátum a miesto konania, názov a zameranie) o prezentačných a kontraktačných podujatiach na Slovensku a vo svete v júni 1996 na orientáciu pre podnikateľov, obchodníkov a manažérov.