Veľtrhy a výstavy v júli a v auguste 1996
Prehľad prezentačných a kontraktačných podujatí u nás a vo svete v júli a v auguste 1996. Základné údaje (dátum, miesto, názov a zameranie) na orientáciu pre podnikateľov, obchodníkov a manažérov.