Vývoj vybratých komodít na Londýnskej komoditnej burze Príloha Hospodárskych novín - Masár, I.
Prehľad o vývoji cien pšenice a kávy na Londýnskaj komoditnej burze. Poznatky o dianí u najvýznamnejších výrobcov pomôžu našim obchodníkom a výrobcom pri orientácii na svetových trhoch.