Vývoj vybratých komodít na Londýnskej komoditnej burze Príloha Hospodárskych novín - Masár, I.
Prehľad o vývoji cien najdôležitejších poľnohospodárskych komodít (kakao, jačmeň, kukurica, pšenica, cukor) na Londýnskej komoditnej burze.