Vývoj vybratých komodít na Londýnskej komoditnej burze - Masár, I.
Prehľad o vývoji júlových kontraktov s najdôležitejšími poľnohospodárskymi komoditami (cukor, kakao, pšenica) na Londýnskej komoditnej burze. Poznatky o dianí u najvýznamnejších producentov na pomoc slovenským obchodníkom a výrobcom pri orientácii na svetových trhoch.