Vývoj základných kovov v apríli na Londýnskej burze kovov Príloha Hospodárskych novín - Zoller, Alexander
Prehľad o vývoji cien najdôležitejších kovov (meď, olovo, hliník, zinok, cín, nikel) na Londýnskej burze kovov. Situácia u najvýznamnejších výrobcov a v ťažobných závodoch.