Franchising - vo znamení úspěchu - Scheeová, M.
Rozhovor časopisu Strategie s M. Scheeovou, členkou správnej rady Českej asociácie franchisingu. Najrozšírenejšia obchodná metóda - franchising. Podpora zo strany štátu. Poslanie Českej asociácie franchisingu. Postup pri uzavieraní franchisingovej zmluvy.