Leasingové spoločnosti v SR podľa hlavných ukazovateľov - Komiňáková, V.
Vedúce postavenie na slovenskom leasingovom trhu v r. 1995 mal Škofin, s.r.o. Bratislava. Ekonomické ukazovatele leasingových spoločností za r. 1994 a 1995: objem obchodov, objem financovania, tržby, výška aktív, zisk, uzatvorené leasingové zmluvy, štruktúra leasingu podľa typu zariadenia, základné imanie, počet pracovníkov.