McDonald's na dvacet a více let
Budovanie siete firiem McDonald's v ČR. Franchising. Image firmy. Postavenie na trhu. Licenčné poplatky. Iný typ leasingových zmlúv pre podniky s menším kapitálom: Business fasility leise, Joint venture.