Vzostup európskeho leasingu vlani pokračoval - Pulz, J.
Priaznivý rozvoj európskeho leasingu v r. 1995. Leasingové portfólio v Európe prevýšilo 250 mld ECU. Objem leasingových obchodov v Európe v r. 1984-1995. Objem obchodov hnuteľných vecí v Európe v r. 1995. Najväčšie leasingové spoločnosti na svete v r. 1994.