Analýza vývoje zahraničního obchodu
Analýza vývoja zahraničného obchodu ČR, súčasný stav a očakávané trendy na budúce roky. Obchodno-politické zámery na roky 1996-1997. Aktivity vo vzťahu k WTO (Svetová obchodná organizácia), Európskej únii, krajinám CEFTA, Ruskej federácii, rozvojovým krajinám, ázijským krajinám, latinskoamerickým krajinám. Obchodno-politické priority ČR na roky 1996-1997.