Nemecko - náš hospodársky partner. 2 - Kroupa, J.
Podnikanie v SRN - podmienky podnikania a informácie. Druhy firiem v SRN podľa zákona o bilančných smerniciach. Investičné prostredie. Daňový systém. Daňové úľavy. Regulácia zahraničného obchodu, reštrikcia. Certifikácia, balenie. Prehľad príležitostí prezentovania tovaru. Praktické rady.