Po troch rokoch sa ochranný dáždnik nad časťou domácich výrobcov zatvorí - Švec, P.
Postupné znižovanie dovoznej prirážky bude prínosom pre slovenskú ekonomiku. Dosah znižovania prirážky na reštrukturalizáciu. Prognóza o vývoji salda SR. Vplyv dovoznej prirážky na zahraničný obchod SR v r. 1994 a 1995.