Premárnená ochranárska šanca... - Višváder, P.
Bilancia využitia dovoznej prirážky po tom, čo vláda SR schválila jej zníženie od 1. 7. 1996 z 10 na 7,5 perc. Dôsledky zníženia dovoznej prirážky na štátny rozpočet a vplyv tohto kroku na platobnú bilanciu. Finančné úniky pri vývoze surovín a dovoze hotových výrobkov do SR a úniky v rámci colnej únie.