Primálo výrobných zariadení - Sojka, Jozef
Nepriaznivý vývoj v zahraničnom obchode Slovenskej republiky. Objemy vývozu, dovozu a čistého vývozu, osobitne dovoz strojov a prepravného zariadenia. Predpoklady, z ktorých sa vychádza pri vyhliadkach do budúcnosti.