Rukověť exportéra: Japonsko Dovozní režim a předpisy související - Kachlík, Alfons
Hlavné informácie, ktoré sú dôležité pre uskutočňovanie zahraničného obchodu s Japonskom. Základné údaje zo všetkých rozhodujúcich oblastí. Charakteristika krajiny. Japonské hospodárstvo. Hospodárske styky ČR a Japonska. Obchodné banky. Hospodárske komory, priemyslové zväzy. Dovozný režim. Odbytové cesty. Verejná súťaž. Platobné podmienky. Špeciálne predpisy. Clo a colné konanie. Patenty, ochranné známky. Vývozné predpisy. Devízové predpisy.