Colný zákon v praxi. 1
Platnosť a ciele zákona č. 618/1992 Zb. (Colný zákon). Povinnosti podnikateľov. Pôsobnosť orgánov štátnej správy v oblasti colníctva. Colný deklarant. Colný dohľad. Vzťah colných orgánov a podnikateľov. Povinnosť mlčanlivosti. Oslobodenie tovaru od cla. Kritériá hodnotenia tovaru.