Colný zákon v praxi. 2
O platnosti a cieľoch zákona č. 618/1992 Zb. (Colný zákon). Druhá, záverečná časť komentára k jednotlivým jeho paragrafom. Povinnosti podnikateľov. Zaobchádzanie s tovarom. Colné konanie. Colné vyhlásenie. Rozhodnutie v colnom konaní. Povoľovacie konanie. Slobodné colné pásma a sklady. Platenie cla. Delikty, sankcie. Úhrada v cudzej mene.