Režim platný pro dovozy do SRN - Nováková, J.
Colné preferencie podľa Asociačnej dohody. Vedľajšie dovozné poplatky. Postup pri colnom odbavovaní na hraniciach SRN. Zisťovanie colnej hodnoty. Zákaz a obmedzenie dovozu niektorých vybraných druhov tovarov.