Andrew Sarlos: Na Slovensku sa oplatí investovať - Sarlos, A.
Ojedinelý projekt, ktorý má v Bratislave realizovať úspešný kanadský podnikateľ Andrew Sarlos. Dva 22-podlažné a jeden 25-podlažný objekt (hotel, administratívna budova, luxusné byty) a centrum obchodu, služieb, kultúry, športu a relaxu pred štadiónom AŠK Inter.