Vývoj platební bilance ČR v r. 1995 - Olšovský, R.
Celková platobná bilancia ČR v r. 1995. Bežný účet platobnej bilancie. Najvýznamnejšie faktory, ktoré ovplyvnili vývoj obchodnej bilancie. Kapitálový účet platobnej bilancie. Zvýšenie prílevu zahraničného kapitálu. Vývoj medzibankového devízového trhu a prijaté kurzové a devízové opatrenia.