Zoznam poľských štátnych podnikov navrhnutých do privatizácie, ktoré majú záujem o vstup zahraničného kapitálu. 2
Informácie Ministerstva pre správu a privatizáciu národného majetku Slovenskej republiky pre slovenských podnikateľov o možnostiach privatizovať v zahraničí. Pokračovanie o situácii v Poľsku.