Cílové zóny pro devizové kurzy: nalezené řešení? - Frait, Jan
Teoretické aspekty kurzového režimu charakterizovaného širokým fluktuačným pásmom - cieľovou zónou (target zones). Návrh cieľových zón Johnom Williamsonom pre reálne kurzy. Aplikácie cieľových zón v rámci stabilizačných programov niektorých rozvojových krajín. Cieľové zóny a autonómia monetárnej politiky. Model cieľovej zóny Paula Krugmana - zaoberá sa chovaním devízového kurzu vo vnútri cieľovej zóny.