Európska únia: minulosť-prítomnosť-budúcnosť - Šaková, Beáta
Recenzovaná kniha "Európska únia: minulosť-prítomnosť-budúcnosť" od Prof. Ing. Šíbla, D., DrSc. obsahuje vývojové etapy Európskej únie. Inštitúcie EÚ. Súčasný stav Európskej únie a jej budúce usporiadanie. Vonkajšie vzťahy EÚ. Posledná kapitola je venovaná vzťahom EÚ s krajinami strednej a východnej Európy a osobitne so Slovenskom.