Finančno-devízové aspekty vstupu SR do EÚ - Valach, V.
Príspevok prednesený na seminári v Inštitúte zahraničného obchodu. Podmienky pri vstupe novej krajiny do Európskej únie. Zmeny v svetovej ekonomike za posledných 20 rokov. Finančno-devízové vzťahy. Stupne finančnej otvorenosti slovenskej ekonomiky. Predpoklady komplexnej prípravy podmienok na vstup SR do EÚ.