Problémy integrace východoevropských zemí do Evropské unie
Závery hodnotiacej analýzy integrácie krajín strednej a východnej Európy (SVE) do Európskej únie podľa Dresdner Bank a Financial Times. Vybrané makroekonomické ukazovatele asociovaných krajín. Medzinárodné porovnanie tempa hospodárskeho rastu.