Spolupráca francúzskych a slovenských podnikov - Kita, Jaroslav
Súčasný stav francúzskych investícií na Slovensku. Obchodné vzťahy s Francúzskom. Výsledky výskumu v r. 1994 a 1995. Hlavné formy podnikov pôsobiacich na Slovensku. Dôvody investovania na Slovensku a rozvoj kultúrnych vzťahov. Pozitívne aspekty spolupráce. Problémy vo vzájomných vzťahoch. Podniková kultúra podnikov spojených s francúzskym kapitálom.