Harmonizácia potravinárskej legislatívy s právom Európskej únie - Rosinová, M.
Prvým krokom vedúcim k plnému členstvu Slovenskej republiky v EÚ sa stala Európska dohoda o pridružení. Postupnosť aproximácie legislatívy. Úlohy Bielej knihy. Potravinový kódex - patrí do skupiny špeciálnych vykonávacích predpisov a zahŕňa široké spektrum rôznych predpisov. (Seminár, Bratislava, 1995).