Obchodný register. 1 - Patakyová, K.
Pojem a význam obchodného registra. Zápis subjektov do obchodného registra. Verejnosť obchodného registra. Ochrana dobrej viery (bona fides) a materiálna publicita registra. Registrové súdy. Údaje zapisované do obchodného registra. Účinky zápisov v obchodnom registri.