Postúpenie pohľadávky a zmenka vo vzťahu k dani z pridanej hodnoty - Minársky, Ján
Právo na uplatnenie odpočtu z dane platiteľa. Postúpenie pohľadávky a vystavenie zmenky. Príklady. Postúpenie pohľadávky a zmenka z hľadiska právnej úpravy.