Smlouva o obchodním zastoupení - Marek, K.
Komentár k zmluve o obchodnom zastúpení. Vyhľadávanie záujemcov o uzavretie obchodu. Práva a povinnosti obchodného zástupcu. Platenie provízie. Výhradné a nevýhradné obchodné zastúpenie.