Účtovníctvo verejnej obchodnej spoločnosti - Müllerová, Libuše
Charakteristika verejnej obchodnej spoločnosti (v.o.s.). Založenie v.o.s. osobitné hospodárske operácie u v.o.s. Súvaha, účtovné prípady.