Pohľadávky - a čo s nimi? - Ondrejka, B.
Problematika zákona č.233/1995 Z.z. o súdnych exekútoroch a exekučnej činnosti. Predchádzanie vymáhania pohľadávok exekučnou cestou. Postavenie a činnosť súdnych exekútorov. Exekučné konania a výkon exekúcie.