Predĺženie dovolenky v prípade, že nebola uzavretá kolektívna zmluva - Vladárová, Marta
Nárok pracovníka na dovolenku podľa zákonníka práce. Krátenie dovolenky. Čerpanie dovolenky. Dôsledky absencie kolektívnej zmluvy pri predĺžení dovolenky. Dôsledky rozšírenia dovolenky vyplývajúce zo zákonníka práce, daňových predpisov a účtovných predpisov.