CKP porušilo platný zákon - Balejík, Š.
Protizákonné hospodárenie Centra pre kupónovú privatizáciu SR, porušenie zásady hospodárnosti a iné nedostatky, ktoré zistili pracovníci Najvyššieho kontrolného úradu Slovenskej republiky.