Moderná obec a mesto - Berčíková, E.
Z obsahu prílohy: Zdravé mesto prioritou. Dr. Fred Fisher: "Ešte som nevidel lepší systém, ako je ten váš." Výroba tepla pod Tatrami. Financie, kompetencie a opäť financie. Na skládke ako v parku. Žiarovky verzus žiarivky. Problémový región v závoze. Stavby pribudnú, zeleň ubudne.