Bez podpory iných zdrojov nie je možné získať prostriedky zo Štátneho fondu rozvoja bývania - Zverková, Daniela
Podmienky získania podpory zo Štátneho fondu rozvoja bývania. Zdroje a účel fondu. Formy podpory. Postup pri poskytovaní podpory.