Tok peňazí od 1. mája - Hrnčár, Ivan
Zriadenie Štátneho fondu rozvoja bývania podľa zákona č. 124 z 27. 3. 1996. Na aké účely a komu bude fond poskytovať finančnú podporu. Nenávratný príspevok. Odpustenie z úveru. Postup pri poskytovaní podpory.