Radca spotrebiteľa - Černá, M.
Z obsahu prílohy: Podmienky skladovania potravín vo veľkoskladoch, predajniach a domácnostiach. Kontrola kvality potravinárskych výrobkov SOI. Označovanie elektrických spotrebičov. Dovolenka v Bratislave. Elektrina ako tovar.